Credits

Stine Quistgaard Pagh som Bertha
Jeg hader julen, når jeg ikke er sammen med min søn. Jeg elsker den, når vi er sammen. Jeg synes det er synd for de hjemløse, og det vender sig i maven på mig, at hjemløshed er et problem i et land som vores.

Ditte Ylva Olsen som Anna
Jeg er ikke typen, der hader jul. Men jeg blir alligevel altid lidt vemodig på et eller andet tidspunkt i løbet af december. Som om sårbarheden og forventningerne er skruet lidt op. “Er det hele nu hyggeligt nok?”

Mads M. Nielsen, instruktør

Louise Luise Midtgaard, scenograf

Caspar Casper, lyddesign

Teater Fantast, manuskript

Caspar Haarløv, tekstkonsulent / lyddesign

Turpin Djurhuus, lysdesign

Billie Joy Alexander, instruktør assistent

Hørespil

Johannes Lassen, Line Bruun, Jon Lange, Mads M. Nielsen, Ditte Ylva Olsen, Stine Q. Pagh, Inga Andersen Haarløv og Eddie Hemsley Skat-Rørdam.

Tak til …

Krist Kirken, Givrum.nu, Basement, Rafael Borges, folketeatret.dk, Amar Bio, Kirkens Korshær, SoupaNatural, SuperTusch, MariaTjenesten, Voodoo Bug Studio, HusForbi, Eva Præstiin, Kristine Hamann Rasmussen, Kristina Vildersbøll, Tilde Hurup-Hansen, Sissel Pagh, Sandra Theresa Buch, Steffen Sommerstedt, Niels Andersen, Birthe Blåberg Jakobsen, Suzanne Jacobsen, Katrine Breidal, Morten Droob, Steen Larsen, David Bjergsø, Louise Krarup, Julie Popp, Anne Grete Pagh, Grøn Jul, Carsten Mørch-Bentzen, Karen Albertsen, Nicolai Jæpelt, Gustav Nikolaj Olsen og Anders Krogh.