Forestillinger

prfotomlsvtfb2LILLE FRØ – En historie om en lille frø

Kvak Kvak. Ny forestilling baseret på Jakob Martin Strids bog Lille Frø.

Premiere marts 2018. Følg med her på siden.

 

 

prfotomlsvtfb2MED LOV SKAL MAN VAND TYGGE – En revy om regler

I 2010 blev der i Danmark vedtaget 3,7 nye love om dagen. Tendensen er flere nye regler år for år. Med plads til både poetiske viser, absurde sketches, digte og popsange skabes en forestilling om love og regler – for alle, der kan straffes. Københavns Musikteater, 8. april – 4. maj 2013.

 

mustafa_newMUSTAFAS KIOSK – en Strid teaterkoncert

Teater Fantast og Mads Mouritz inviterer de 4 -10 årige og deres forældre ind i kiosken og præsenterer digtene fra Jakob Martin Strids moderene børnebogsklassiker som en overraskende rodebutik af farverige historier fortalt med musik, sang, dukker, skuespil og teatermagi.

BASED ON A TRUE STORY – 117 måder at slå sit kæledyr ihjel på

Teater Fantast har indsamlet ikke mindre end 300 sande historier om tab af kæledyr. Teaterstykket handler om søde kæledyr, kærlighed og død. Følg fx drengen Lukas, der er bedste venner med kamphunden Bamse, som efter en tur hos dyrlægen med mor, aldrig kommer hjem igen…

LØNLIG IBLANDT OS DE GÅR

Et moderne juleeventyr om to hjemløse, der fejrer jul i en baggård. Forestillingens dialog er bygget op udelukkende af linier fra julesalme- og sange og tager fat i temaerne næstekærlighed og traditioner. Kan håbets mirakel og julefreden indfinde sig i den fattigste afkrog af en baggård på Vesterbro?